Nuk është më vetëm! Ja me kë ka zgjedhur Klaudia Pepa ta kalojë 8 marsin (FOTO) – AlpeGossip
Nuk është më vetëm! Ja me kë ka zgjedhur Klaudia Pepa ta kalojë 8 marsin (FOTO)

Nuk është më vetëm! Ja me kë ka zgjedhur Klaudia Pepa ta kalojë 8 marsin (FOTO)

Askush nuk mund të anashkalojë këtë ditë të rëndësishme që i dedikohes femrës.
Pjesa më e madhe e Vipa-ve i kanë shprehur dashurinë dhe mirënjohjen nënave të tyre për vi te të tëra përkushtimi e mundimesh.

Edhe balerian e njohur Klaudia Pepa ka zgjedhur një mënyrë të veçantë për të uruar nënën e saj.

Klaudia ka ndarë disa foto ku shfaqet e lumtur krah motrës dhe nënës. Tashmënënën e Klaudias e njohim të gjithë. Ajo gjithmonë kishte një reagim për të mbrojtur vajzën e saj ndaj komentuesve në kohën e zhurmës së madhe të divorcit me Albi Nakon.