Printi i gjarprit/ Ja si ta vishni në jetën e përditshme (FOTO) – AlpeGossip
Printi i gjarprit/ Ja si ta vishni në jetën e përditshme (FOTO)

Printi i gjarprit/ Ja si ta vishni në jetën e përditshme (FOTO)

Printimet e kafshëve i ndajnë njerëzit në dy grupe: në ata që janë të dashuruar pas lëkurës së kafshëve të printuar në pëlhurat e veshjeve dhe në ata që janë në mënyrë kategorike kundër ! Në qofshi pjesë e grupit të parë vazhdoni të lexoni më tej: printi më i bukur i kësaj vjeshte do të jetë a ii gjarprit dhe ekspertët e modës paralajmërojnë se ky dizajn do t’ju veshë nga koka te këmbët. Nga çanta dhe çizmet deri tek aksesorët e teknologjisë, ky model do të jetë trendi më IN i vjeshtës.
Më poshtë do të përmbledhim disa mënyra si ta përshtasni printin e gjarprit pa e tepruar

Aksesorët gjithnjë do plotësojnë pamjen tuaj !

Mund te visheni thjeshtë dhe një palë këpucë me printin e gjarprit do të ngrejë nivelin e outfitit tuaj

Ekspertët e modës nuk rekomandojnë të visheni nga koka te kembet me lëkurë gjarpri, por zgjidhni vetem nje veshje