“PROTEKTIVJA E MONIKËS”/ Sarah dhe Meridiani për Einxhel – AlpeGossip
“PROTEKTIVJA E MONIKËS”/ Sarah dhe Meridiani për Einxhel

“PROTEKTIVJA E MONIKËS”/ Sarah dhe Meridiani për Einxhel

Para se të shtriheshin për të fjetur Sarah dhe Meridiani kanë folur për Einxhel.

“Protekstivja e Monikës”,-tha Sarah.

“Pse tha ndonjë gjë për mua?”, e pyeti Meridiani.

“Jo nuk tha gjë po pse i bëni lojë Monikës me qepë”,tha Sarah.

“Do të bëj profesoreshën për çdo gjë”, tha Meridiani.