PROVONI PËRSËRI DHE…/ Ja çfarë duhet të bëni, nëse ngel prezervativi brenda – AlpeGossip
PROVONI PËRSËRI DHE…/ Ja çfarë duhet të bëni, nëse ngel prezervativi brenda

PROVONI PËRSËRI DHE…/ Ja çfarë duhet të bëni, nëse ngel prezervativi brenda

A e keni gjetur ndonjëherë veten në këtë situatë? Le të shpresojmë se jo, ama na duhet t’ju themi se nuk është ndonjë gjë dhe aq “e tmerrshme”.
Nëse ndonjëherë do të gjendeni në situata të tilla të sikletshme, më poshtë mund ta gjeni se si të veproni,

Ruani qetësinë

Në një moment të tillë është shumë e rëndësishme të ruani qetësinë. Nëse doni ta hiqni prezervativin nga aty ku ju ka ngelur duhet patjetër shumë kujdes.

Provoni

Si fillim provoni ta nxirrni atë me në të gishtërinjve.

Provoni përsëri

Nëse kontrolli me gishtërinj nuk bën punë, atëherë duhet të shkoni në tualet dhe të shtyni sikur të jeni duke urinuar.

Përsëri…

Nëse të gjitha këto nuk funksionojnë, shkoni në vizitë tek një specialist