Putheni në ëndërr? Ja çfarë domethënie ka – AlpeGossip
Putheni në ëndërr? Ja çfarë domethënie ka

Putheni në ëndërr? Ja çfarë domethënie ka

Puthja në ëndërr, përveçse mund të jetë një çast i këndshëm, fsheh edhe shumë dëshira që mund t’i keni në mënyrë të pandërgjegjshme.

Sipas një studimi, puthja në ëndërr tregon një komunikim shpirtëror, por jo vetëm.

Një puthje në buzë mund të interpretohet si një mënyrë paralajmëruese për nënshkrimin e një marrëveshjeje. Nëse shikoni se po puthni partnerin e dikujt tjetër, tregon dëshirën tuaj për të pasur një lidhje të re.

Nëse po puthni dikë që nuk e pëlqeni, do të thotë se në jetën tuaj është dikush që po ju shtyn të bëni diçka që nuk dëshironi ta realizoni. Pra dikush po ju bën presion.

Nëse po shikoni veten tuaj duke u puthur me puthje franceze, tregon se ju keni nevojë të shprehni emocionet tuaja më shumë dhe të rrisni pasionin në lidhjen tuaj nëse keni.