I MUNGOJNË 6 BRINJË/ Vajza ka 100 operacione plastike në trupin e saj (FOTO) – AlpeGossip
I MUNGOJNË 6 BRINJË/ Vajza ka 100 operacione plastike në trupin e saj (FOTO)

I MUNGOJNË 6 BRINJË/ Vajza ka 100 operacione plastike në trupin e saj (FOTO)

Trupit të saj tani i mungojnë 6 brinjë pasi që i ka larguar për të fituar një stomak më të ngushtë.
Operacioni më ekstrem ka qenë edhe ndryshimi i ngjyrës së syve. Së fundmi ajo ka zmadhuar buzët dhe të pasmet.

Këto ndryshime drastike kanë ndikuar që Pixee të mos ngjasojë aspak me të motrën.

Prindërit e saj kanë thënë se nuk e kuptojnë shumë mirë arsyen pse vajza e tyre është e prirë të bëjë operacione estetike por tani kanë arritur në atë pikë që ta kuptojnë dhe t’i dhurojnë lirinë që ajo meriton.