DO I ADHURONI/ Disa ide thonjsh për të gjitha të fiksuarat pas logove të firmave të famshme – AlpeGossip
DO I ADHURONI/ Disa ide thonjsh për të gjitha të fiksuarat pas logove të firmave të famshme

DO I ADHURONI/ Disa ide thonjsh për të gjitha të fiksuarat pas logove të firmave të famshme

Ky vit ka qenë viti i rikthimit të logove në rroba dhe jo vetëm. Logot po i shohim ngado dhe duket se po kthehen në fiksimin më të madh të momentit. Fillimisht ishte Balenciaga që solli në pasarela thonjtë me logon e saj dhe më pas i pamë kudo me logot e të gjitha firmave. Për të gjitha ato që nuk i kanë shpëtuar këtij fiksimi, po ju japim disa ide se si t`i përfshini logot edhe në thonjtë tuaj.

 

Balenciaga

Kenzo

 

Nike

 

 

 

Balenciaga

Luis Vuitton

Tommy Hilfiger