Si të bëheni më e mira që ai ka pasur ndonjëherë në shtrat – AlpeGossip
Si të bëheni më e mira që ai ka pasur ndonjëherë në shtrat

Si të bëheni më e mira që ai ka pasur ndonjëherë në shtrat

Annabelle Knight, prezantuese dhe eksperte e seksit dhe e lidhjeve ju jep disa këshilla si të arrini sukses në këtë drejtim.

Nëse dëshironi që t’i bëheni partnerja më e mirë seksuale, duhet t’i dini këto gjëra:

Seksi i mirë fillon jashtë dhomës së gjumit

Luani lojën tjetër, dërgoni porosi “eksituese” ndërisa ai është në punë, priteni me një darkë romantike apo bëni një masazh me vaj aromatik.

Jini e gatshme për eksperimentime

Lidhjani sytë partnerit tuaj dhe nxirrni nga frigoriferi akull, dhe luani me zonat e tij erogjene. Bëhuni imagjinuese.

Lyeni duart

Para se të filloni “lojën”, lyejeni dorën me lubrifikant dhe do t’i ofroni një përvojë krejtësisht të re.

Mbani kontaktin me sy

 

Kur e shikoni dikë drejt në sy disa sekonda, krijohet ndjenjë intime dhe intensive, posaçërisht nëse fytyrat janë afër vetëm disa centimetra.

Ndërmerrni kontrollin

Qëndroni sipër dhe vendosni se si do të zhvillohen gjërat. Lidhjani duart me një pëlhurë të butë sateni sepse pëlhura e butë është shumë më komode, apo imagjinoni ndonjë mënyrë tjetër që ta mbani nën kontroll.