RASTËSI? Shumë fashionista po përdorin këtë formulë për kombinimet IN – AlpeGossip
RASTËSI? Shumë fashionista po përdorin këtë formulë për kombinimet IN

RASTËSI? Shumë fashionista po përdorin këtë formulë për kombinimet IN

Të fusësh xhinset ose pantallonat te çizmet nuk është ndonjë trend i ri; ne e dimë këtë. Megjithatë, është një trend që ka qenë jo fort dominant në vitet e kaluara. Por këtë vit duket se është më i lezetshëm se kurrë.

Ka shumë veshje me të cilat mund t’i kombinoni xhinset dhe çizmet – bluza, xhaketa sportive, pulovra.

Ndiqni fotot në vijim për të pasur një ide më të qartë:

Rastësi? Shumë fashionista po përdorin këtë

Rastësi? Shumë fashionista po përdorin këtë

Rastësi? Shumë fashionista po përdorin këtë

Rastësi? Shumë fashionista po përdorin këtë

Rastësi? Shumë fashionista po përdorin këtë

Rastësi? Shumë fashionista po përdorin këtë

Rastësi? Shumë fashionista po përdorin këtë

Rastësi? Shumë fashionista po përdorin këtë

Rastësi? Shumë fashionista po përdorin këtë