Gjoks e këmbë zbuluar! Ja si të bëhesh i FAMSHËM sipas Fevziut – AlpeGossip
Gjoks e këmbë zbuluar! Ja si të bëhesh i FAMSHËM sipas Fevziut

Gjoks e këmbë zbuluar! Ja si të bëhesh i FAMSHËM sipas Fevziut

“Ke 20 vjet në ekran o njeri, sigurisht që je i famshëm”, i tha me dialektin e tij korçar një
nga fëmijët e “Kurthit të Piter Panit”. “Po ç’ne i famshëm unë”, ia ktheu Fevziu.

“Që të jesh i famshëm duhet të nxjerrësh këmbët, të nxjerrësh gjoksin. Po s’i nxore këto nuk
bëhesh i famshëm”. Nëse porosinë e parë që Fevziu iu dha për të harruar pyetjet e skenarit, fëmijët na u duk se mbajtëm vath në vesh (e thanë që nuk do t’ia bënin pyetjet e Verës), urojmë që këtë të këmbëve dhe të gjoksit mos ta marrin si leksion fame.