RIKTHIMI NGA AMERIKA/ Elvana Gjatën do ta shikojmë edhe si regjisore. Ja se ku… – AlpeGossip
RIKTHIMI NGA AMERIKA/ Elvana Gjatën do ta shikojmë edhe si regjisore. Ja se ku…

RIKTHIMI NGA AMERIKA/ Elvana Gjatën do ta shikojmë edhe si regjisore. Ja se ku…

Artet i adhuron dhe përveç muzikës ka edhe një tjetër të preferuar.

Nëse nuk e keni ditur apo-apo edhe  e keni harruar, po ua rikujtojmë se Elvana Gjata përveç se një këngëtare shumë e talentuar, ka përfunduar edhe studimet universitare për regji.

Dhe pas disa projekteve që i dolën të suksesshme pasi u kthye nga Shtetet e Bashkuara në Shqipëri, Elvana Gjata do e provojë veten si regjisore.