Roza nuk të lodh kurrë. Pesë kombinime të ëmbla… (FOTO) – AlpeGossip
Roza nuk të lodh kurrë. Pesë kombinime të ëmbla… (FOTO)

Roza nuk të lodh kurrë. Pesë kombinime të ëmbla… (FOTO)

Rozë pudër, rozë e ëmbël, rozë e vjetër, çiklamin, pjeshkë… e shumë e shumë nuanca të tjera të ngjyrës që nuk na mërzitet kurrë.

Roza është perfekte kur kombinohet me të bardhën dhe të zezën, por provojeni edhe me ngjyra të gjalla si e gjelbra, lejlaja, portokallia, e kaltra, e verdha dhe madje edhe e kuqja.

Nëse ende nuk keni guxuar, por të bëjmë pesë propozime fashion. Provojini me të ngjashmet që keni në dollap.