Rrëfehet prostituta: Ja sa zgjat seksi me meshkujt që e kanë për herë të parë - AlpeGossip
Rrëfehet prostituta: Ja sa zgjat seksi me meshkujt që e kanë për herë të parë

Rrëfehet prostituta: Ja sa zgjat seksi me meshkujt që e kanë për herë të parë

Industria e seksit është nga më fitimprurëset dhe që nuk njeh kurrë krizë edhe pse thuajse në çdo vend është “nëntokë”.

Edhe pse me dyer të mbyllura, shpeshherë prostitutat rrëfejnë gjërat më pikante nga dhoma e kuqe.

Sarah, nga Nevada e SHBA-së iu është përgjigjur pa droje kureshtarëve dhe ka thënë se ka patur raste që ka shkuar edhe me shtatë klientë brenda një nate dhe se fiton rreth 10.000 dollarë.

Gjithashtu Sarah rrëfeu se tek ajo shkojnë shumë adoleshentë të virgjër, të cilët nuk e mundojnë aspak dhe ia kursejnë orët e zgjatura në punë.

Por sa zgjat seksi me adoleshentët e virgjër?

Sarah tha duke buzëqeshur:

Ata zgjasin vetëm 20 sekonda, ndërsa “më të fortit” 1 minutë e gjysmë jo më shumë.”