RRËFIM/ E dua të dashurën time për seksin e saj “të egër”por tani ajo më kërkon… – AlpeGossip
RRËFIM/ E dua të dashurën time për seksin e saj “të egër”por tani ajo më kërkon…

RRËFIM/ E dua të dashurën time për seksin e saj “të egër”por tani ajo më kërkon…

E dashura ime është një “makinë e egër” seksi dhe unë nuk mund të largohem nga ajo, por tani ajo ka filluar të ndjejë shumë për mua dhe dëshiron që unë të lë gruan time.

Unë jam në një bllokim të vërtetë, pasi nuk dua të lëndoj asnjërën prej tyre.

Unë jam 34 vjeçe, gruaja ime e bukur është 32. Ajo është një vajzë e mahnitshme që do të bëjë gjithçka për mua.

Ne u takuam gjashtë vjet më parë, ramë kokë e këmbë në dashuri dhe u martuam brenda një viti.

Ajo ka ndryshuar gjatë dy viteve të fundit, ka humbur shkëndijën e saj nga stresi familjar (vëllai i saj ka një problem me drogë) dhe ajo urren punën e saj.

Mjerisht pasioni seksual që dikur ndanim, nuk është më. Ne kemi folur rreth kësaj dhe ajo pajtohet se duhet të bëjmë ndryshime, por ato nuk ndodhen kurrë.

Ndërsa, vajza nga puna është një vajzë tepër e lezetshme dhe filluam të flasim disa muaj më parë. Ajo më bëri të qesh dhe nuk e mbaj mend kur e kisha bërë këtë gjë. Ajo është 26 vjeçe. Ne filluam duke dal për një pije pas punës dhe një ditë kur ishim duke pirë çaj ndeja e mirë u kthye në një puthje të mahnitshme.

Pas kësaj ne shkuam në shtëpinë e saj dhe kishim marrëdhënie seksuale.

Ne ramë në gjumë dhe kur u zgjuam, kishim përsëri seks.

Tani nuk mund të ndalojë së takuari atë. Ajo është e hapur dhe e gatshme për të provuar gjithçka. Është kaq emocionuese.

Ajo e njihte dhe e dinte për gruan time dhe unë mendova se nuk e brengoste ajo gjë.

Natën e kaluar ajo ishte e qetë dhe e pyeta atë se çfarë ishte e gabuar. Ajo tha se po filloja t’i pëlqeja shumë dhe donte që unë ta leja gruan time.

I thash asaj se do ta lë gruan time, por nuk e di nëse mundem. Ajo nuk ka bërë asgjë për ta merituar këtë.

Përgjigja:

Seksi mund të jetë rrallë i izoluar në një kuti- ndjenjat kanë tendencë të ndjekin. Çështja juaj nuk është vetëm për nevojat seksuale, edhe e dashura juaj ka nevoja emocionale shumë.

Ky trekëndësh nuk mund të qëndrojë më shumë statik dhe me siguri ju i detyroheni bashkëshortes tuaj që të përpiqeni të ringjallni jetën tuaj seksuale në mënyrë që të mos jeni të pambrojtur ndaj mashtrimit të saj?

Tregoni të dashurës suaj që ju nuk keni dashur ta lëndoni, por dëshironi të përpiqeni të shpëtonim martesën tuaj dhe kështu mund të përfundoni çështjen tuaj.

Tregoni gruas suaj që e kuptoni se ajo është e shqetësuar, por së bashku ju duhet të punoni për mënyrat më të mira për të çregjistruar para se martesa juaj të përfundojë në shkëmbinj.

Ajo ka nevojë për mbështetjen tuaj për të kaluar këtë kohë të vështirë