Produktet “must” të makeup-it që nuk duhet t’iu mungojnë këtë periudhë (FOTO) – AlpeGossip
Produktet “must” të makeup-it që nuk duhet t’iu mungojnë këtë periudhë (FOTO)

Produktet “must” të makeup-it që nuk duhet t’iu mungojnë këtë periudhë (FOTO)

Produktet ‘’Must have’’ për një ditë të ngarkuar janë shpëtimi i çdo femre. Të jesh tërheqëse edhe në ditë kur nuk keni kohë është një ëndërr. Living ju prezanton disa nga produktet e duhura.
CC krem Chanel: një bazë e shkëlqyer që i dhuron lëkurës ndriçim të jashtëzakonshëm dhe mbulim. Përshtatet me ngjyrën e lëkurës duke e hidratuar,duke e lënë të butë dhe i siguron një pamje të përsosur.CC CREAM i ri nga CHANEL është një produkt “Superhero” për kujdesin e fytyrës, një produkt që çdo femër do dëshironte ta kishte.

– Ton për mollëzat: JOUES CONTRASTE
Një kombinim ngjyrash që i jep ndriçim lëkurës, thekson faqet dhe krijon iluzionin e një shkëlqimi natyral. Falë harmonisë së disa nuancave, ai plotëson çdo kërkesë dhe dëshirë të femrave për një lëkurë fytyre perfekte.

-Laps sysh Chanel: STYLO YEUX WATERPROOF – Mare-Chiaro N°938
aplikimi i lapsit bën që shikimi juaj të jetë më i mprehtë.Rekomandojmë:

-Buzëkuq Chanel:LE ROUGE CRAYON DE COULEUR MAT, CHANEL
ai ju dhuron hijeshi dhei mban buzët tuaja tëbuta. Nuk ka shkëlqim dhe nuk thahet nëbuzë.

-Ton sysh: LES 4 OMBRES, CHANEL
Përdorni tonet me nuanca tëçelura, për një shikim tërheqës.Koleksioni i toneve të syvePalette 5 ombres nga Chanel iinkurajon femrat të shprehinveten.

-Shkëlqyespër buzëtchanel: ROUGE ALLURE INK, CHANEL
Ai ju dhuron hijeshi dhe i mban buzët të buta. I përbërë nga vajra të shumtë, ofron hidratim, duke mos e lënë lëkurën e buzëve të thahet.
-Një femër, sado e zënë të jetë,duhet t’i kushtojë gjithmonë rëndësi duarve.Rekomandojmë:manikyrin LeVernis Neon N°638 profondeur, Chanel.
Kur flasim për stil dhe ngjyra të bukura, manikyri është pikë referimi.