RRËFIMI I DJALIT: E dashura më tha “HAJDE BËJMË TRESHE”. U tmerrova kur pashë sa i madh… – AlpeGossip
RRËFIMI I DJALIT: E dashura më tha “HAJDE BËJMË TRESHE”. U tmerrova kur pashë sa i madh…

RRËFIMI I DJALIT: E dashura më tha “HAJDE BËJMË TRESHE”. U tmerrova kur pashë sa i madh…

E dashura ime me tha se kishte bërë seks për herë të parë me mua dhe se ëndërronte te kishte marrëdhënie edhe me një mashkull tjetër. Ajo propozoj të kemi një treshe dhe unë pranova. Tani kam frikë se marrëdhënia jonë nuk do të jetë kurrë si më parë.

E dashura psikologe: E dashura ime më bindi të kisha një treshe me të dhe një burrë tjetër.

 Ishte një kthim në kohë, por seksi nuk është i njëjtë për ne që nga ajo kohë.

Ajo është 21 vjeqare, unë jam 28 dhe ne jemi së bashku për tri vite.

Ajo kishte pasur marrëdhënie vetëm me mua dhe tha se ishte kurioz të përjetonte intimitetin edhe me një burrë tjetër.

Një ditë ajo tha se e dinte që ajo nuk ishte e para për mua dhe se ajo nuk kishte kurrë marrëdhënie seksuale me askënd tjetër, por donte ti bënte gjërat më ndryshe.

Ajo e njihte një djalosh të ri 18 vjeqar, i cili kishte thënë se nuk kishte pasur seks kurrë.

Kështu që ajo e kontaktoj atë dhe i shpjegoj se qfarë kishte në mendje dhe e rregulloj punën që ne të takohemi të tre në lokalet tona javën e ardhshme,

Ne të gjithë pimë por jo edhe aq shumë, pastaj u kthyem në banesën time.

Unë jam më i gjatë se ky i riu dhe mendoja se kisha një penis më të madh se ai.

Mipo mendimi se do të jem njeriu më i madh dhe dominues më ktheu pas.

Por isha i gabuar.

E dashura ime qeshi kur ai hodhi pantollonat dhe unë u tmerrova. Ai ishte shumë më i madh se sa i imi.

Ne u pajtuam që ata do ta bënin veprimin kryesor, por që edhe unë do të qëndroja në dhomë me ta.

Ata filluan të provoni pozicione të ndryshme.

Ishte e turpshme në fillim, por pastaj u bë jashtëzakonisht e gjallë duke parë një burrë tjetër të kryente marrëdhënie seksuale me të dashurën time.

Ajo mbajti dorën time gjatë gjithë kohës, por kishte një orgazmë shumë më të fortë më të se sa me mua.

Kur kam tani seks me të, ajo ndihet më e madhe dhe ka pranuar se unë ndihem më i vogël më të.

Ajo ka blerë një lodër seksi që ka madhësinë e njëjtë me të tijin dhe ajo dëshiron ta përdor atë.

Megjithatë, ajo më tregoj se unë i dhashë asaj shumë kënaqësi në mënyrë të tjera, si puthja, masazha dhe duke e bërë atë të ndjehet e dashur.

Ajo është e dëshpëruar për ta përsëritur treshen dhe e ka ftuar atë edhe javën e ardhshme.

Mirëpo, unë jam i shqetësuar se seksi nuk do të jetë më kurrë i njëjtë mes nesh.

Psikologia përgjigjet: Pasi të keni treshe është shumë e mundshme që së shpejti nuk do të keni fare marrëdhënie.

Shkëputja e seksit nga ndjenjat për njëri-tjetrin ka të bëj me gjithë kujdesin dhe përkushtimin.

Tregoni të dashurës tuaj se ju e doni atë.

Nëse ndihesh më i voël se sa e dashura juaj është arsyeja se ju po shqetësoheni dhe e dashura juaj po përgjigjet më shumë në marrëdheniet tuaja seksuale.