RREGULLAT PO NDRYSHOJNË/ Veshjet me temina përdorini edhe gjatë ditës – AlpeGossip
RREGULLAT PO NDRYSHOJNË/ Veshjet me temina përdorini edhe gjatë ditës

RREGULLAT PO NDRYSHOJNË/ Veshjet me temina përdorini edhe gjatë ditës

Megjithëse teminat janë elemente që i kemi lidhur gjithmonë me kombinimet e mbrëmjeve speciale, duket se kohët e fundit rregullat po ndryshojnë, tashmë veshjet me shkëlqim po i shohim edhe në veshjet e përditshme.

Edhe pse në pamje të parë duket një lojë e rrezikshme, ky kombinim  është më i thjeshtë dhe më “funny” se ç’duket. Slogani mbetet gjithmonë i njëjti: Argëtohuni sa më shumë me kombinimin e veshjeve! Më poshtë kemi renditur 4 mënyrat më interesante të kombinimit të teminave gjatë ditës.