RREZIKOJNË JETËN PËR TË SHKUAR NË SHKOLLË/ Nxënësit kalojnë lumin me tenxhere (VIDEO) – AlpeGossip
RREZIKOJNË JETËN PËR TË SHKUAR NË SHKOLLË/ Nxënësit kalojnë lumin me tenxhere (VIDEO)

RREZIKOJNË JETËN PËR TË SHKUAR NË SHKOLLË/ Nxënësit kalojnë lumin me tenxhere (VIDEO)

Fëmijët e vegjël në rrethin e Assam, Biswanath rrezikojnë jetën e tyre çdo ditë për të shkuar në shkollë.

Në një video të publikuar ata shihen duke kaluar lumin e rrëmbueshëm me tenxhere alumini.

Fëmijët në fshatin Sootea hypin në tenxheren e madhe së bashku me çantat e shkollës dhe më pas duke përdorur dy duart shtyjnë enën drejt bregut të lumit.

Nuk ka ura apo anije që të shkojnë në shkollë.

Dhe të njëjtën mënyrë transporti përdorin për tu kthyer në shtëpi.