SEKS NË VERË? Pasi të lexoni mendimin e ekspertëve nuk do thoni menjëherë PO – AlpeGossip
SEKS NË VERË? Pasi të lexoni mendimin e ekspertëve nuk do thoni menjëherë PO

SEKS NË VERË? Pasi të lexoni mendimin e ekspertëve nuk do thoni menjëherë PO

Ekspertët e kanë cilësuar stinën e dimrit si më idealen për kryerjen e marrëdhënieve seksuale. Ata tregojnë disa shkaqe fare banale por që ndikojnë drejtpërdrejt. Meqë është ftohtë përqafimet janë më të ngrohta dhe rrobat hiqen në mënyrë më sensuale.

Ndërsa sa përket stinës së nxehtë verës, aktet seksuale janë më i shpejta dhe më pak të këndshme, kjo sqarojnë ekspertët lidhet me disa faktorë. Kryesorja është djersitja për shkak të temperaturave të larta.

Ja arsyet më specifike se përse seksi gjatë stinës së verës është më i keq se në stinët e tjera:

E dimë që dhe ju do bini dakord në fund!

-Askush nuk mban erë të mirë gjatë gjithë ditës së nxehtë me diell.
-Dita është më e gjatë dhe shumë e ndritshme. Seksi gjithmonë është më tërheqës në muzg dhe në errësirë.
-Nuk mund të kryeni marrëdhënie nën çarçafë, pasi është shumë vapë.
-Seksi gjatë stinës së verës nuk është shumë romatik, pasi rrobat e verës zhvishen lehtë nga trupi, ndryshe nga ato të dimrit.
-Keni bërë plazh dhe e keni lëkurë të djegur nga dielli. Prekjet ju shkaktojnë dhimbje.