ÇUNA VËMENDJE/ Nëse ajo i bën këto 8 veprime në shtrat, ka më shumë eksperiencë se sa një mashkull – AlpeGossip
ÇUNA VËMENDJE/ Nëse ajo i bën këto 8 veprime në shtrat, ka më shumë eksperiencë se sa një mashkull

ÇUNA VËMENDJE/ Nëse ajo i bën këto 8 veprime në shtrat, ka më shumë eksperiencë se sa një mashkull

Marrëdhëniet intime janë një pjesë shumë e rëndësishme e jetës së një njeriu. Zakonisht femrat janë më të ndrojtura gjatë aktit seksual. Por, ky nuk është një rregull i përgjithshëm sepse gjithmonë ka vend për përjashtime. Në disa raste janë femrat ato që kanë më shumë eksperiencë se meshkujt.

Por si mund ta kuptoj këtë gjë një mashkull?

Janë 8 veprime ato që tregojnë se një femër ka më shumë eksperiencë se sa një mashkull në krevat. Më poshtë ne po i rendisim ato:

1.Së pari ajo nuk ka turp t’i tregojë partnerit se sa shumë i pëlqen.

2.Së dyti ajo nuk ka problem t’i tregojë partnerit të saj atë që ajo pëlqen apo duke e bërë atë të ndodhë me ngjarje dhe provokimin e tij.

3.Së treti ajo mund të bëjë edhe ato veprime që për femra e tjera janë tabu.

4.Së katërti është shumë e hapur dhe flet lirshëm për çdo gjë.

5.Së pesti një femër që ka shumë eksperienca në shtrat mendon edhe për kënaqësinë e mashkullit.

6.Së gjashti për një femër që ka shumë eksperiencë nuk ka asgjë të gabuar që ju nuk mund ta bëni në shtrat.

7.Së shtati një femër që ka eksperiencë nuk ka turp të flasë për intimitetin dhe nuk e ka aspak problem të eksperimentojë dhe provojë gjëra të reja.

8.Dhe së fundmi një femër që ka eksperiencë nuk bie në rutinë në krevat, pasi mërzitja e frikëson atë.