SEKSI NUK PO SHKON SIÇ DUHET? Këto janë 3 arsyet kryesore – AlpeGossip
SEKSI NUK PO SHKON SIÇ DUHET? Këto janë 3 arsyet kryesore

SEKSI NUK PO SHKON SIÇ DUHET? Këto janë 3 arsyet kryesore

Arsyet që qëndrojnë pas një përvoje jo të mirë në seks.
1. Ushqimi

Ajo çka hamë është po ajo që ndikon në aktin tonë seksual. Nëse do të hani vakte të rënda do ndiheni si të fryrë. Kjo është një ndjesi e parehatshme, që do t’ju ulë vetëvlerësimin ose thjesht do largojë dëshirën për të kryer marrëdhënie në ato momente.

2. Anashkalimi i masturbimit

Masturbimi do t’ju ndihmojë ta vlerësoni dhe shijoni seksin. Ju do të njihni më shumë veten dhe po ashtu do të lidheni më tepër me partnerin.

“Të qëndruarit i lidhur me trupin tënd të mban të bashkuar me dëshirat e tua.” thonë specialistët.

3. Të mosfolurit për seks

Oreksi vjen duke ngrënë ndaj flisni dhe bisedoni sa më shumë rreth seksit me partnerin. Kështu duke treguar për fantazitë, ankesat apo dëshirat tuaja, hera tjetër do të jetë shumë më e mirë.