S’është siç duket: Vendet më të famshme na kanë GËNJYER (FOTO) – AlpeGossip
S’është siç duket: Vendet më të famshme na kanë GËNJYER (FOTO)

S’është siç duket: Vendet më të famshme na kanë GËNJYER (FOTO)

A ju ka rastistur ndonjëherë të shihni në Instagram foto që ju kanë lënë përshtypje të mira, por live kanë qenë ndryshe. Thjesht për t’u dukur mirë përballë një numri të caktuar njerëzish, ai X person përkushtohet aq shumë. Imagjinoni çfarë ndodh kur bëhet fjalë për zona turistike, që përpos të tjerave, kushtojnë sa qimet e kokës. Pra, para se te rezervoni udhëtimin tuaj të ardhshëm, hidhini një sy se si duken në të vërtetë vendet më turistike sot në botë (për shkak edhe të mbipopullimit!).

 

Muri i Madh në Kinë, kaq i vetmuar dhe i gjithi vetëm për ty.

Por, në realitet..

Për të gjithë adhuruesit e pikturës më të famshme dhe më misterioze deri në ditët e sotme. Je kaq pranë dhe më në fund mund ta bësh një foto.

Prit, kush tha pranë?

Ja edhe statuja e Krishtit në Rio de Janeiro, Brazil.

Ups!

Këtu jemi në Egjipt: në mes të shkretëtirës, ne dhe deveja…

Çfarë, nuk jemi vetëm?! Piramidat qenkan në mes të qytetit!

Dakord, ujëvarës së Niagarës nuk kemi ç’i themi.

Nuk është ajo që prisnim, por gjithsesi jo keq.

Disney Land, vendi më magjik…

…dhe më i populluar sot në botë.

Burimi: Insider