Shihni 9 “FORMULA KOMBINIMESH” që duhet të ndjekë çdo femër gjatë gjithë vitit (FOTO) – AlpeGossip
Shihni 9 “FORMULA KOMBINIMESH” që duhet të ndjekë çdo femër gjatë gjithë vitit (FOTO)

Shihni 9 “FORMULA KOMBINIMESH” që duhet të ndjekë çdo femër gjatë gjithë vitit (FOTO)

E dimë, duhen 365 kombinime veshjesh për çdo vit! Kjo gjë do të thotë që pavarësisht aftësive tonë të stilimit, çdokujt i duhet një dorë ndihmë që veshjet t’ju bëjnë gjithmonë që të ndiheni mirë.

Për këtë përdorni formulën e kombinimeve. Nëse keni investuar në gardërobë për veshjet që doni, si xhinset, atletet, etj., atëherë ju duhet të bëni pak matematikë.

1.Xhaketë ushtarake + fustan me lule + çizme deri te kyçi

2.Bluzë ose këmishë me kopsa + xhinse stil “boyfriend” + këpucë/sandale me taka

3.Pantallona dhe këmishë xhinse + këpucë të sheshta të zeza

4.Fustan poshtë gjurit + këpucë me taka

5.Xhaketë xhinse + fustan të bardhë + atlete

6.Bluzë e shkurtër + fund poshtë gjurit + sandale me lidhje te kyçi

7.Bluzë me vija + xhinse + shall

8.Xhaketë lëkure + fustan i thjeshtë + këpucë të kuqe

9.Pallto + golf + pantallona kaubojs