Shikoni si duket Sabiani pa flokët e gjatë, të verdha dhe kaçurrela. Ndryshim drastik! (FOTO) – AlpeGossip
Shikoni si duket Sabiani pa flokët e gjatë, të verdha dhe kaçurrela. Ndryshim drastik! (FOTO)

Shikoni si duket Sabiani pa flokët e gjatë, të verdha dhe kaçurrela. Ndryshim drastik! (FOTO)

Flokët e gjatë, biondë dhe me kaçurrela ishin ato që e identifikonin Sabianin prej shumë vitesh.

Madje ishin edhe një element plus që ai të përflitej edhe më shumë nëpër lajme. Por duke qenë se i ka mbajtur prej vitesh, ndoshta e kanë lodhur dhe ka vendosur të bëjë një ndryshim. Këngëtari ka qethur shumë shkurt gjithën pjesën e poshtme të flokëve, duke mbajtur ende të gjata pjesën e sipërme. Por edhe pse ky një ndryshim i pjesshëm, arrihet të imagjinohet sa shumë ndryshe do të dukej po t’i priste të gjitha flokët. Me siguri shumë prej jush nuk do ta njihnin.