Shikoni si duket Soni Malaj pa efekte dhe filtra kur FOTON e postojnë të tjerët – AlpeGossip
Shikoni si duket Soni Malaj pa efekte dhe filtra kur FOTON e postojnë të tjerët

Shikoni si duket Soni Malaj pa efekte dhe filtra kur FOTON e postojnë të tjerët

Kjo është këngëtarja Soni Malaj, pa filtra e pa efektet e programeve të shumta që ndihmojnë VIP-at në përsosjen e imazhit të tyre.

Fotot ia ka postuar fotografi Oltion Bardhi dhe i cili me ç’duket po kalon disa momente të këndshme me miqtë e tij.

Soni duket krejt e sigurtë krah dy djemëve, por sigurisht, më shumë siguri i jep edhe rripi i sigurimit.