SHOKOJNË prindërit, përdhunojnë vajzën e tyre: “Më mirë me ne, sesa me të tjerët” – AlpeGossip
SHOKOJNË prindërit, përdhunojnë vajzën e tyre: “Më mirë me ne, sesa me të tjerët”

SHOKOJNË prindërit, përdhunojnë vajzën e tyre: “Më mirë me ne, sesa me të tjerët”

Një çift rus është akuzuar se ka përdhunuar brutalisht vajzën e tyre 12 vjeçare. Çifti, të dy në moshën 34 vjeçare identiteti i të cilëve nuk bëhet i ditur, akuzohen për pedofili dhe se e kanë kthyer fëmijën e tyre në një “skllave seksi”, thonë burimet e policisë.

Vajza thuhet se përdhunohej çdo ditë nga babai i saj dhe në praninë e nënës në të njëjtën shtrat, nga dhjetori 2016 deri në mars 2017. Mbi nënën rëndon edhe akuza e torturimit të fëmijës me një “penis artificial”. Vajza u ka folur hetuesve rreth abuzimeve seksuale që ajo ka vuajtur. I ati besonte se do të ishte më mirë ta humbasë virgjërinë me babanë e vet, sesa të mësonte rreth seksit në mënyra të tjera. Ndërkaq e ëma pranonte se po trajnonin vajzën e tyre për një jetë më të mirë.

Prindërit janë arrestuar në paraburgim në Volgograd, Rusi Perëndimore dhe rrezikojnë 20 vjet burg.

Burimi: The Sun