HOQËN DORË NGA FAMILJA MBRETËRORE/ Meghan Markle dhe Harry fillojnë punë në Kanada – AlpeGossip
HOQËN DORË NGA FAMILJA MBRETËRORE/ Meghan Markle dhe Harry fillojnë punë në Kanada

HOQËN DORË NGA FAMILJA MBRETËRORE/ Meghan Markle dhe Harry fillojnë punë në Kanada

Kur Princi Harry dhe Meghan Markle njoftuan planet e tyre për të lënë jetën mbretërore për të jetuar në Kanada, ata gjithashtu po punonin për t’u bërë të pavarur financiarisht.

Ndërsa ata kanë qenë duke kaluar kohë me Archie Mountbatten-Windsor në një rezidencë të ishullit Vancouver,  ata kanë kuptuar saktësisht se si do të fitojnë para.

Sipas medias së huaj, Harry zhvilloi bisedime me një gjigant bankar, Goldman Sachs.

Sipas burimit të tyre, Harry ka qenë në diskutim që të paraqitet në serinë e tyre në internet, “Talks With GS”, që nga nëntori, duke shtuar se kjo mund të hapë rrugën që Sussexes të krijojë një marrëdhënie fitimprurëse në të ardhmen.

Pra, ndërsa koncerti i “Goldman Sachs” mund të mos japë shumë qartësi në gjendjen e financave të tyre, mund të sigurojë një pasqyrë të afatit të vendimit të tyre për të lënë familjen mbretërore.

Një Nga temat që u diskutuan nga Harry ishte edhe shëndeti mendor, traumat e fëmijërisë dhe vdekja e nënës së tij.

Nga ana tjetër, rruga e Meghan drejt pavarësisë financiare po duket më e qartë.

Brenda disa ditësh nga njoftimi se çifti donin të gjenin një rol të ri mbretëror, dolën raporte që Meghan kishte bërë tashmë një marrëveshje me “Disney” për të bërë punë zëri në këmbim të një dhurimi për “Elefantët pa Kufij”, një organiztë bamirësie nga ana e saj.

Dukesha është shprehur se është shumë larg me punën e “Disney” edhe pse do të vijnë shumë bashkëpunime mes tyre.

Kur çifti njoftoi daljen e tyre, ata kishin një listë specifike të ankesave dhe thanë se po ndiheshin të mbingarkuar nga  vëmendja  në Mbretërinë e Bashkuar.

Por që nga largimi i roleve të tyre zyrtare mbretërore, ata kryesisht ata vazhdojnë të bëjnë detyrën si përfaqësues të Mbretëreshës.

Dallimi i vetëm është se ata nuk duhet të bëjnë publik fjalimet dhe vizitat e tyre përmes zyrës mbretërore të shtypit.