SHPALLET “MISS SHQIPËRIA” 2020/ Kush e rrëmbeu kurorën e më të bukurës për vitin 2020? (FOTOT) – AlpeGossip
SHPALLET “MISS SHQIPËRIA” 2020/ Kush e rrëmbeu kurorën e më të bukurës për vitin 2020? (FOTOT)

SHPALLET “MISS SHQIPËRIA” 2020/ Kush e rrëmbeu kurorën e më të bukurës për vitin 2020? (FOTOT)

Mbrëmjen e kaluar u mbajt “Miss Shqipëria 2020” në “Shtëpinë e Kongresit të Lushnjes”.

Për shkak të mungeses së transportit publik dhe vajzave nga diaspora, këtë vit, ndryshe nga tradita morën pjesë 26 vajza.

Në fazën finale u dhanë këto çmime:

1. Miss Interneti- Iljada Bazi

2.Miss Miqësia-Antonela Çina

3. Miss “Stopi”, vajza e zgjedhur si velinë – Françeska Rustemi

4. Miss Press- Sindi

Klerisa Meta u shpall shoqëruesja e dytë e Miss Shqipëria 2020.

Françeska Rustemi u shpall shoqëruesja e parë e Miss Shqipëria 2020.

Miss Shqipëria 2020 u shpall vajza me numrin 14, Iliada Bazi. Miss Shqipëria 2019, Klea Bushi i dorëzoi kurorën për më të bukurën e vitit 2020.