Buzë dhe hundë të bëra, VIP-at shqiptarë që nuk njihen më nga operacionet (FOTO LAJM) – AlpeGossip
Buzë dhe hundë të bëra, VIP-at shqiptarë që nuk njihen më nga operacionet (FOTO LAJM)

Buzë dhe hundë të bëra, VIP-at shqiptarë që nuk njihen më nga operacionet (FOTO LAJM)

Kudo në botë kultura e operacioneve plastike tashmë është pranuar edhe nuk është më një tabu.

Por ama në Shqipëri askush nga artistët shqiptarë nuk e pranon ndërhyrjen edhe pse disa prej tyre duken hapur që kanë bërë ndërhyrje.

Në galerinë më lart i gjeni fotografitë e tyre te sjella nga xing.al dhe ndryshimet e dukshme