Shqiptari i “pamëshirshëm”/ I jep cigare peshkut dhe qesh me të madhe (VIDEO) – AlpeGossip
Shqiptari i “pamëshirshëm”/ I jep cigare peshkut dhe qesh me të madhe (VIDEO)

Shqiptari i “pamëshirshëm”/ I jep cigare peshkut dhe qesh me të madhe (VIDEO)

Eksperimentet me kafshët duket se mbeten një ndër “lojërat” e preferuara të shqiptarëve, të cilët bëhen dashje pa dashje hit në internet.
Kjo nuk është hera e parë që kafshët kthehen në protagonistë në rrjetet sociale dhe me sa duket nuk do të jetë as e fundit.

Në redaksinë e “JOQ.al” ka mbërritur së fundmi një video, e cila tregon një shqiptar nga Venecia, tek i “jep një cigare” një peshku që sapo është peshkuar.

Ndërkohë peshku duket sikur “po jep frymën e fundit” shqiptatrët dëgjohen duke qeshur me të madhe në sfond.

Duhet theksuar se abuzime të këtj lloji me kafshët janë realisht të patolerushme.

Asnjë kafshë nuk duhet torturuar në këtë formë, aq më pak për tu dukur si interesantë apo për tu bërë hit në rrjetet sociale.