SHTËPIA NË KAOS/ Luizi hedh atletet e Kristit në pishinë, Olta e zgjon nga gjumi – AlpeGossip
SHTËPIA NË KAOS/ Luizi hedh atletet e Kristit në pishinë, Olta e zgjon nga gjumi

SHTËPIA NË KAOS/ Luizi hedh atletet e Kristit në pishinë, Olta e zgjon nga gjumi

Shtëpia e Big Brother është kthyer në një “kaos”, ku rrëmuja dhe pisllëku mbizotërojnë në të gjithë vendin.

Jori, Lorenci dhe Gerti kishin një mision të fshehtë nga Vëllai i Madh që të kthenin “përmbys” shtëpinë dhe të fshihnin disa sende të rëndësisshme të banorëve, në një vend që atyre nuk do u shkonte mendja për t’i gjetur.

Ndonëse misioni ishte vetëm për Jorin, Lorencin dhe Gertin, edhe Luizi u bë pjesë e kësaj loje. Ky i fundit sapo u ngrit nga gjumi, derdhi ketchup-in në tavolinën e ngrënies.

Më pas, ai fshehu lugët e ekspresit bashkë me Elvisin dhe pastaj, hodhi atletet e Kristit në pishinë.