Si të bëni një kuti të bukur bizhuterish nga kutitë e shkrepëseve (VIDEO) – AlpeGossip
Si të bëni një kuti të bukur bizhuterish nga kutitë e shkrepëseve (VIDEO)

Si të bëni një kuti të bukur bizhuterish nga kutitë e shkrepëseve (VIDEO)

Mësoni si të ricikloni edhe gjërat më të parëndësishme nga të cilat mund të krijoni mrekullira.
Bizhuteritë dhe aksesorët janë shumë të rëndësishëm në gardërobën e femrave. Ato janë të shumtë në numër dhe sigurisht pjesa më e madhe i ka rrëmujë nëpër sirtarë. Mirëpo për të shmangur rrëmujën dhe ngatërrimin e tyre krijon vetë një kuti të bukur për organizimin dhe mbajtjen e tyre në rregull.

Kjo është shumë e lehtë dhe pa shpenzime. Gjithçka që ju duhet janë kutitë e shkrepëseve të mbaruara.

Shikoni videon e mëposhtme për të mësuar mënyrën e duhur të krijimit të tyre.

An organizer for jewelry

How to make a cool DIY jewelry organizer from match boxes.😉via ADARA, bit.ly/2rOMsLq

Posted by 5-Minute Crafts on Monday, August 14, 2017