SI TRE PIKA UJI/ Mc Kresha ka jo një, por dy sozi (FOTO) – AlpeGossip
SI TRE PIKA UJI/ Mc Kresha ka jo një, por dy sozi (FOTO)

SI TRE PIKA UJI/ Mc Kresha ka jo një, por dy sozi (FOTO)

Flokët e prerë shkurt në pjesën anësore dhe të stiluara përmes kaçurrelave të çrregullta në pjesën e sipërme, i kanë dhënë Drin Saraçit – djalit të Shpëtim Saraçit dhe Mira Konçit – një pamje të ngjashme me Mc Kreshën. Fakti që Drini nuk ka mjekër dhe tipare të errëta si Kresha bën diferencën, megjithatë kanë të njëjtën hije në pamje të parë.

Sozia e dytë është Alsi Sinanaj, shefi i ëmbël që do të zëvendësojë Renato Mekollin.

Këtu ndryshon puna, pasi mjekra e dendur dhe tiparet e errëta i bëjnë çunat të duken pothuajse identikë.