SIA DHE JOEL LUAJNË BASHKË/ Kjo video do t’jua zbukurojë ditën – AlpeGossip
SIA DHE JOEL LUAJNË BASHKË/ Kjo video do t’jua zbukurojë ditën

SIA DHE JOEL LUAJNË BASHKË/ Kjo video do t’jua zbukurojë ditën

Ami dhe Ermali janë jo vetëm të suksesshëm në profesionin e tyre, por edhe shumë të përkushtuar pas familjes së tyre. Ditën e sotme çifti i ka dërguar Sian dhe Joelin tek lodrat ku motër e vëlla janë argëtuar së bashku.

Ermali ka postuar një video nga ky moment shumë i këndshëm ku Joeli shfaqet duke u hedhur në dyshek ndërsa Sia mundohet të bëjë si i vëllai, por duke qenë shumë e vogël bie vazhdimisht dhe qesh.

“Hë kush bën më shumë? Motra për vllain apo vllai për motrën?
Duket dmth rezultati te kta tuçat e mi. Dhe e ëma e tyre thotë: – hiii ua”, shkruan Ermali.