SIÇ NUK E KEMI PARË MË PARË/ Kate Middelton fotografoet me çekiç në dorë duke… – AlpeGossip
SIÇ NUK E KEMI PARË MË PARË/ Kate Middelton fotografoet me çekiç në dorë duke…

SIÇ NUK E KEMI PARË MË PARË/ Kate Middelton fotografoet me çekiç në dorë duke…

Kate Middleton ka treguar muskujt e saj teksa preu dru gjatë një vizite në një shkollë pyjore në Danimarkë.

Dukesha e Cambridge shkëlqeu teksa me një çekiç në dorë e goditi tre herë drurin derisa u nda në gjysmë. Fëmijët dhe mësuesit e tyre që ishin të pranishëm në këtë moment shpërthyen në brohoritje

Kate Middleton siç nuk e keni parë! Fotografoet me

Kate qeshi kur druri nuk u nda gjatë tentativës së dytë dhe tha: “Oh jo, tre herë!”. Ndërsa imazhe të tjera nga vizita e familjes mbretërore në kopshtin e fëmijëve Stenurten në Ballerup, e tregojnë dukeshën duke vrapuar nëpër pyll, teksa mbante për dore një vogëlushe.

Kate Middleton siç nuk e keni parë! Fotografoet me

Middleton gjithashtu është fotografuar edhe teksa rrinte me disa të rinj rreth një zjarri kampi. Dukesha e Cambridge është në një udhëtim për gjetjen e fakteve, për të mësuar se si Danimarka është bërë një lider botëror në zhvillimin e fëmijërisë së hershme.

Kate Middleton siç nuk e keni parë! Fotografoet me

Kate Middleton siç nuk e keni parë! Fotografoet me

Kate Middleton siç nuk e keni parë! Fotografoet me