SIPAS DERMATOLOGËVE/ Ja si duhet ti pastroni furçat e tualetit – AlpeGossip
SIPAS DERMATOLOGËVE/ Ja si duhet ti pastroni furçat e tualetit

SIPAS DERMATOLOGËVE/ Ja si duhet ti pastroni furçat e tualetit

Një furçë e pisët të cilën e përdorni për të bërë tualetin, e cila mund të jetë e mbushur me produktin e grumbulluar gjatë javës së kaluar (ose muaj, sepse që të tregohemi të sinqertë, kush ka kohë ?!) do të bënte çdo artist apo përdorues që pas një kohe të caktuar fytyra e tyre të kishte probleme.

Për këtë arsye një nga ato hapat e zakonshëm dhe shumë të rëndësishëm që shumë prej nesh gjejnë të vështirë për ta bërë, është pastrimi i furçave dhe produkteve të tualetit.
Pluhuri apo dhe një produkt i përdorur disa herë me të njëjtën furçë mund të shkaktojë probleme në fytyrën tuaj por jo vetëm, pasi ju ndoshta keni blerë tashmë një koleksion të shtrenjtë të furçave të kozmetikës dhe mënyra më e mirë për të mbrojtur investimet tuaja është të zgjasni jetëgjatësinë e furçave dhe përforconi performancën e tyre.

Nga sfungjerët deri tek furçat, madje edhe kur ato nuk janë në përdorim, ato duhet të pastrohen gjithmonë. Le të themi se nis i përdorni tre ditë në javë , do të duhet t’i lani dhe pastroni.

Mënyra më e mirë për të hequr bakteret dhe për ti bërë ato si të reja është që ti lani me larësin tuaj të fytyrës.

Fundja nis larësi arrin të heqi make up-in nga fytyra juaj.