S’ka më seks në krevat: 4 pozicionet që do t’jua bëjnë divanin parajsë (FOTO+18) – AlpeGossip
S’ka më seks në krevat: 4 pozicionet që do t’jua bëjnë divanin parajsë (FOTO+18)

S’ka më seks në krevat: 4 pozicionet që do t’jua bëjnë divanin parajsë (FOTO+18)

Siç ju kemi thënë përherë, mundohuni të eksperimentoni sa më shumë në seks. Zbuloni çfarë ju çmend juve apo partnerin tuaj. Niseni ndryshimin që sonte! Në vend që ta bëni në shtratin e përhershëm mbani shënim këto 5 pozicione dhe vraponi për në divan

Niseni paralojën kështu: Zhvishuni, shtrihuni dhe vendosni në përdorim gishtërinjtë e këmbëve. Luani me pjesët intime të njëri- tjetrit duke vënë në funksion këmbët.

Më pas mund të provoni diçka të tillë. Ju premtojmë se do të jetë e fuqishme dhe do t’ju kënaqë.

Një tjetër variant është edhe ky. Ndryshe nga ç’jeni mësuar në krevat, këtu do t’ju shijojë më shumë. Hapësira do të jetë e vogël dhe ju do të jeni më të ngjeshur se kurrë.

Po kështu, mund ta merrni ju situatën në kontroll duke qenë sipër tij. Ky pozicion është mjaft i rehatshëm në divan apo kolltuk, për faktin se partneri mbështete diku dhe ju mund ta ruani mirë ekuilibrin.