S’kishte lekë t’i blinte të dashurës dhuratë, djali nga Korça bën veprimin e pabesueshëm – AlpeGossip
S’kishte lekë t’i blinte të dashurës dhuratë, djali nga Korça bën veprimin e pabesueshëm

S’kishte lekë t’i blinte të dashurës dhuratë, djali nga Korça bën veprimin e pabesueshëm

Një i ri i cili nuk kishte para për ti bërë një dhuratë të dashurës për Shën Valentin duket se ka gjetur një zgjedhje aspak të mirë. Sipas gazetares së “Aldo Morning Show” djali ka hyrë në dhomën e së ëmës dhe i ka marrë një varëse floriri të cilën ia ka dhuruar më pas të dashurës së tij.