S*KSI ME PARTNERIN E PËRHERSHËM APO NJË VENTURË? Ja se kur e përjetojnë më shumë orgazmën gratë! – AlpeGossip
S*KSI ME PARTNERIN E PËRHERSHËM APO NJË VENTURË? Ja se kur e përjetojnë më shumë orgazmën gratë!

S*KSI ME PARTNERIN E PËRHERSHËM APO NJË VENTURË? Ja se kur e përjetojnë më shumë orgazmën gratë!

Sipas disa studimeve të fundit mësohet se në rastin e seksit pa obligime apo siç mund ta quajmë ndryshe ‘një aventurë me dikë të rastësishëm’, orgazma përjetohet dyfish më rrallë se sa me partnerin e përhershëm. Kështu ka konstatuar Justin Garsia, shkencëtar i Institutit Kinsley për hulumtime të seksit.

Hulumtimet dhe rezultatet e tyre i kanë prezantuar shkencëtarët në kongresin e “Akademisë Ndërkombëtare të Kërkimeve për Seksin dhe Shoqatën e Shkencave Psikologjike”. Me partnerin e rastësishëm vetëm për një natë gratë nuk ndihen mjaft të relaksuara dhe nuk e marrin guximin që të thonë atë që vërtet dëshirojnë në shtrat, thotë Pola England, sociologe, e cila ka udhëhequr studimin pesëvjeçar në të cilin kanë marrë pjesë 24.000 studentë.