ATY KU ABSURDITETI I NJERËZVE VLERËSOHET/ Çmimet Guiness më absurde në botë (FOTO) – AlpeGossip
ATY KU ABSURDITETI I NJERËZVE VLERËSOHET/ Çmimet Guiness më absurde në botë (FOTO)

ATY KU ABSURDITETI I NJERËZVE VLERËSOHET/ Çmimet Guiness më absurde në botë (FOTO)

Absurditeti i vendosur në veprimet e njerëzve vlerësohet dhe bëhet çmim, apo rekord Guiness.

Në pritje të daljes së edicionit të ri të rekordeve Guiness në 2019 me disa rekorde të reja, si DJ më i vjetër i diskotekave, go-kart më i shpejtë dhe numri i salsiçeve të ngrëna për një minutë etj. Në galeri keni disa nga rekordet më të çuditshme të njeriut.
Njeriu me me shume Guines, Ashrita Furman. 90 here fitues
Brian Spotts dhe mbi 400 vezet ne kembe
Kapucino me e madhe, 800 l kafe dhe 3500 l qumesht
Andre Ortlof, piu nje shishe ketcaup per 17.53 sekonda
Chris Walton, thonjte me te gjate
Vello me e gjate ne Bukuresht, 500 metra
Beteja e jastekeve, 6.261 pjesemarres