Studimi i fundit: Homoseksualët janë më të mirë në shtrat se heteroseksualët! – AlpeGossip
Studimi i fundit: Homoseksualët janë më të mirë në shtrat se heteroseksualët!

Studimi i fundit: Homoseksualët janë më të mirë në shtrat se heteroseksualët!

Personat që i përkasin komunitetit LGBT mund të kenë kaluar vite e dekada persekutimi për shkak të orientimit të tyre seksual, por shkenca sapo u dha atyre një “as” që mund ta përdorin sa herë të munden.

Sipas studimeve, ata janë më të mirë në seks se heteroseksualët!

Studimi u bazua në ndryshimet e frekuencave të orgazmave mes personave që i përkasin orientimit gay, lesbik dhe heteroseksual dhe doli në përfundimin se partnerët e të njëjtit seks mund t’u japin njëri-tjetrit kënaqësinë qëq u nevojitet apo duan.

Profesori i psikologjinë në Universitetin Chapman, David Frederick ka treguar se, edhe pse meshkujt heteroseksualë tregojnë që arrijnë orgazmën (95%) ndërsa homoseksualët e biseksualët në 88%-89% të rasteve.

Ndërkohë, që 86% e femrave homoseksuale thonë që arrijnë orgazmën krahasuar me vetëm 66% të femrave heteroseksuale.

Chapman shprehet se homoseksualët mund të japin më lehtë dhe më mirë seks oral dhe lojëra seksuale, të cilat janë stimulueset më të mira të orgazmave.

Pra, nëse ju “gjuan” dikush i të njëjtit seks, mos thoni “Jo!”, por mendojeni se mund të kini eksperiencën seksuale që keni dëshiruar gjithmonë.