Sot do flemë rehat. Kim e zbuloi emrin e vajzës dhe ngjason me zgjedhjet shqiptare – AlpeGossip
Sot do flemë rehat. Kim e zbuloi emrin e vajzës dhe ngjason me zgjedhjet shqiptare

Sot do flemë rehat. Kim e zbuloi emrin e vajzës dhe ngjason me zgjedhjet shqiptare

Është për të ardhur keq se si ca gjëra ka interes të madh, edhe pa patur ndonjë rëndësi të veçantë. Për të gjithë të pagjumët që fjetën me copa natën e shkuar, Kim i qetësoi. E tha emrin e vajzës. Chicago, kështu ia kanë vënë, se aty paska lindur Kanye. I bëkan edhe të jashtmit këto ndere si puna jonë. Se dhe ne këtej nuk kemi pak Saranda, Vlora e Berati, sidomos në Kosovë.

(Kim dhe Kanye, foto nga Google)
Nuk duket, nuk duket Kim, po është e ndereve.