Statuja të Trump për të urinuar qentë (FOTO) – AlpeGossip
Statuja të Trump për të urinuar qentë (FOTO)

Statuja të Trump për të urinuar qentë (FOTO)

Një seri statujash të vogla të Presidentit Donald Trump me një shkrim ‘urinoni mbi mua’ janë shfaqur në Presidentin.

Statujat u vendosën nga profesionisti i reklamave Phil Gable, i cili tha: “Ishte kryesisht një shprehje e përbuzjes sime për Donald Trumpin, si President dhe një qenie njerëzore.”

Statujat janë vendosur në cep të rrugës mbi një sipërfaqe të vogël me bar dhe shfaqin Trump me look-un e viteve 1980 ose ’90.

Gable tha se shpreson që qentë të mësojnë, të urinojnë mbi statujat më shumë sesa në bimët apo lulet në lagje.

Ai e konsideroi veprimin e tij si “një mënyrë të re, qesharake për të shprehur neverinë që shumë njerëz ndjejnë për të.”

Gable tha se ishte i kënaqur nga reagimi pozitiv që kishte marrë nga fqinjët në Park Slope.

“Reagimi ka qenë me të vërtetë i madh deri më tan. Dua të them me të vërtetë i madh, ndoshta disa nga reagimet  të mëdha qëmë dikush ka pasur ndonjëherë,”-shtoi Gable.