STUDIMI I RI/ Ja pyetjet që duhet të bëni para se të bini në dashuri – AlpeGossip
STUDIMI I RI/ Ja pyetjet që duhet të bëni para se të bini në dashuri

STUDIMI I RI/ Ja pyetjet që duhet të bëni para se të bini në dashuri

Një romancë dashurie duhet të jetë shumë e fortë në mënyrë që në të ardhmen të mos jetë i nevojshëm avokati i divorcit.

Kështu që një studim i ri ka zbuluar pyetjet që të dashuruarit duhet t’i bëjnë njëri-tjetrit para se ta çojnë lidhjen në një fazë serioze.

1-A përshtatemi me njëri-tjetrin?

2-A kemi një bazë të fortë shoqërie?

3-A duam të njëjtat gjëra?

4-A janë pritshëmëritë tona reale?

5-A shohim më të mirën tek njëri-tjetri?

6-A mundohemi të dy që ta mbajmë romancën ‘në këmbë’?

7-A e ndjejmë të diskutojmë gjëra dhe çështje me njëri-tjetrin?

8-A angazhohemi të dy për të punuar në kohë të vështira?

9-A do të kalonim bashkë momentet stresuese?

10-A kemi njerëz suportues rreth nesh?