“TAKIMIN DO E BËJMË JASHTË”/ Shqipja bën deklaratën e papritur për Beratin që u largua për të – AlpeGossip
“TAKIMIN DO E BËJMË JASHTË”/ Shqipja bën deklaratën e papritur për Beratin që u largua për të

“TAKIMIN DO E BËJMË JASHTË”/ Shqipja bën deklaratën e papritur për Beratin që u largua për të

Debatet e krijuara në studio rreth një javë më parë, sollën në përja.shtimin e Shqipe Hysenaj nga emisioni i “Për’Puthen”. E gjitha nisi pas takimit të Teas dhe Gracianos.
Shqipja ishte kundër orientimit s.ksual të djalit e për këtë arsye u nervozua së tepërmi me Tean, duke degj.e.neruar më pas në sh.arje e fy.erje. Pas saj, Brati është konkurrenti më i fundit që largohet nga emisioni “Për’Puthen”. Ai tha se ka nisur të ketë ndjenja për Shqipen, prandaj nuk dëshiron të qëndrojë në emision. Largimi i tij u shoqërua me disa polemika, pasi djali nga Kosova u përfshi në disa de.bate me konkurrentët e tjerë.

“Më pëlqen Shqipja, kam ardhur për Shqipen, kam pas ndjenja dhe vazhdoj t’i kem dhe kërkoj të largohem nga emisioni sa kohë që ajo nuk është”, u shpreh ai. Pas kësaj deklarate Shqipja nuk ka heshtur, por ka reaguar në rrjetet sociale që tani është jo pak e ndjekur.

“Ti je personi më i vërtetë pas meje. U tregove burrë se erdhe për mua dhe ike po për mua. Le të shpifin, e vërteta gjithmonë del, por unë ende s’kam folur. Takimin tonë do ta bëjmë jashtë”, shkruan Shqipja duke i dërguar edhe një puthje virtuale Beratit.
Nuk e dimë se sa do na informojnë ish-konkurentët për marrëdhënien e tyre të ardhshme, por tashmë ata nuk janë më personazhe televiziv.