TË EKSPERIMENTOSH NË LOOK/ Këto modele do t’ju bëjnë të prisni flokët që sot – AlpeGossip
TË EKSPERIMENTOSH NË LOOK/ Këto modele do t’ju bëjnë të prisni flokët që sot

TË EKSPERIMENTOSH NË LOOK/ Këto modele do t’ju bëjnë të prisni flokët që sot

Të eksperimentosh me flokët s’do të thotë që detyrimisht të ndjekësh trendet e fundit apo të dalësh jashtë asaj çfarë mendon se të shkon më shumë. Shpesh, ndryshimet më të thjeshta apo ato klasiket bëjnë ndryshimin më të madh! Nëse e ndjeni se keni nevojë për një ndryshim dramatik në pamje, prisni flokët! Deri këtu mund të keni dyshime, por jo kur të shihni modelet e flokëve më poshtë!

E përbashkëta e të gjithave? Janë flokë bjond dhe të prera në stilin Bob.

#1.

Volum, shkëlqim dhe të jep automatikisht një pamje chic!

Këto modele do t'ju bëjnë të prisni flokët që

#2.

Një tjetër version, nëse doni të dukeni më “ëild”.

Këto modele do t'ju bëjnë të prisni flokët që

#3.

Ca highlights s’do të bënin keq. Ky është volumi që ju duhet për çdo event.

Këto modele do t'ju bëjnë të prisni flokët që

#4.

Nëse e ke vërtetuar që të shkojnë baluket, çfarë pret?

Këto modele do t'ju bëjnë të prisni flokët që

#5.

Kjo prerje e bën flokun të duket më i shëndetshëm, i plotë dhe gjithnjë në rregull!

Këto modele do t'ju bëjnë të prisni flokët që

#6.

Çfarë quhet një prerje moderne flokësh!

Këto modele do t'ju bëjnë të prisni flokët që

#7.

Me këtë prerje, edhe kapset e flokëve duken më luksoze!

Këto modele do t'ju bëjnë të prisni flokët që

Burimi: Who What Wear