Të famshmet shqiptare që kanë bërë vetullat “Microblading” (FOTO) – AlpeGossip
Të famshmet shqiptare që kanë bërë vetullat “Microblading” (FOTO)

Të famshmet shqiptare që kanë bërë vetullat “Microblading” (FOTO)

“Microblading” quhet teknika më e re e trajtimit të vetullave, që në ndryshim nga tatuazhet, nuk përdor gjilpërë për të dizajnuar, por një teh të veçantë që jep një rezultat natyral.

Vetulla merr një pamje tejet natyrale sepse nuk mbushet e gjithë forma e vetullës, por nxirren qime të holla dhe të lakuara në drejtim natyral të rritjes.

Këtë teknikë e kanë përqafuar më tepër femrat e njohura të skenës, mes të cilave edhe ato shqiptare. Më poshtë do të shihni një listë me disa nga të famshmet që kanë treguar se kanë bërë këtë ndërhyrje estetike:

 

Greta Koçi

Eni Koçi

Xhensila Myrtezaj

Suada Sherifi

Poni

Luana Vjollca

Elvana Gjata

Miriam Cani

Vesa Luma