TË REHATSHME/ Sandalet që do të doni të vishni nga tani deri në fillim të vjeshtës – AlpeGossip
TË REHATSHME/ Sandalet që do të doni të vishni nga tani deri në fillim të vjeshtës

TË REHATSHME/ Sandalet që do të doni të vishni nga tani deri në fillim të vjeshtës

Ndonjëherë është e vështirë të gjesh këpucën e duhur, e në rastin konkret, sandalen perfekte. Disa janë thjesht të bukura, e disa të tjera vetëm të rehatshme. Çfarë duam ne është kombinimi i të dyjave!

Diçka mes klasikes dhe modernes, të rehatshme, stil dhe lehtësisht të kombinueshme me të cilat munde të ecësh nëpër qytet gjatë gjithë ditës.

Sandalet që do të doni të vishni nga tani deri në fillim

Shapkat me takë janë zgjidhje, por nëse s’jeni shumë fanse të tyre, modelet më poshtë bëjnë për ju!

Sandalet që do të doni të vishni nga tani deri në fillim

Sandalet që do të doni të vishni nga tani deri në fillim

Sandalet që do të doni të vishni nga tani deri në fillim

Sandalet që do të doni të vishni nga tani deri në fillim

Burimi: Who What Wear