TË SHKURTËR DHE TË LYER BUKUR/ Këto janë 13 ide perfekte për thonj – AlpeGossip
TË SHKURTËR DHE TË LYER BUKUR/ Këto janë 13 ide perfekte për thonj

TË SHKURTËR DHE TË LYER BUKUR/ Këto janë 13 ide perfekte për thonj

Nëse preferoni thonjtë e shkurtër, ose do të bëni një ndryshim kësaj here, kjo nuk do të thotë se do të ketë kufizime për të bërë art me thonjtë tuaj.

Këtu janë 13 ide për të patur thonjtë më “cool” në qytet!

– Art abstrakt

13 ide perfekte për thonj të shkurtër

– French-i mbrapsht

13 ide perfekte për thonj të shkurtër

– Vija

13 ide perfekte për thonj të shkurtër

13 ide perfekte për thonj të shkurtër

– Ose vija të valëzuara

13 ide perfekte për thonj të shkurtër

– Re

13 ide perfekte për thonj të shkurtër

– Gura të thjeshtë

13 ide perfekte për thonj të shkurtër

– Kombinim ngjyrash

13 ide perfekte për thonj të shkurtër

13 ide perfekte për thonj të shkurtër

– Gjithë buzëqeshje

13 ide perfekte për thonj të shkurtër

– Lule (Flower Power)

13 ide perfekte për thonj të shkurtër

– Pika

13 ide perfekte për thonj të shkurtër

– Pika mbi pika

13 ide perfekte për thonj të shkurtër

Burimi: Who What Wear