PARA SE TË DILNI NË TAKIM/ Këto janë gjërat që duhet ti dini për një mashkull Bricjap – AlpeGossip
PARA SE TË DILNI NË TAKIM/ Këto janë gjërat që duhet ti dini për një mashkull Bricjap

PARA SE TË DILNI NË TAKIM/ Këto janë gjërat që duhet ti dini për një mashkull Bricjap

Bricjapi është shenja e zodiakut e cila përfaqësohet nga dhia. Ajo është një shenjë toke, por dhe pse duken të ashpër nga jashtë, mos u mashtroni.

Mashkulli Bricjap ka ndёrtuar njё mur me tulla rreth vetes sё tij.  Ai është i turpshëm, por nё tё njёjtёn kohё i fortë dhe i ashpër.  Ai është i këndshëm, por edhe jashtёzakonisht ambicioz.  Ashtu si kauboi i heshtur legjendar, mashkulli Bricjap duket se preferon tё qёndrojё vetëm. Por nё tё vёrtetё, nuk e do kёtё.

Përpara se të dilni në takim, apo të krijoni lidhje me një mashkull në shenjën e Bricjapit, këto janë disa të vërteta astrologjike që duhet të dini për to.

  1. Meshkujt e shenjës së bricjapit e marrin veten e tyre shumë seriozisht.
  2. Meshkujt e shenjës së bricjapit duan të admirohen për prakticitetin e tyre.
  3. Ata priren të jenë më përgjegjës në një marrëdhënie.
  4. Bricjapët janë të njohur si persona që i dinë të gjitha.
  5. Ata kanë një marrëdhënie dashuri-urrejtjeje me pothuajse çdo gjë.
  6. Familja është shumë e rëndësishme për ta.
  7. Ata krenohen me vetëkontrollin e tyre.
  8. Ata mund të mposhten kur janë të lënduar.
  9. Ambicia është emri i tyre i mesëm.
  10. Meshkujt në shenjën e bricjapit janë një nga shenjat më me këmbë në tokë që do të takoni.